Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість анонсувала відвертий кліп-ремікс на хіт "Peligrоso", який виконала разом з популярним латиноамериканським виконавцем De La Ghetto. Так, артистка поспішила поділитися радісною новиною: за короткий час ролик зібрав цілих 2 мільйони переглядів на каналі Youtube.

"2 мільйони переглядів відео #PeligrosoRemix feat. @delaghettoreal «Це круто! Спасибі моїй неймовірній міжнародній команді, яка була залучена ❤", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Гарний кліп. Ти шикарна. 😍", "Яка гаряча пісня 🔥🔥🔥", "Крутишка!❤️😍", "Дуже сильно і круто ,ти молодець )))", "Просто дивуюсь постійно її неймовірній красі і талановитості 😍", "Талант🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.