Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відкриттям власного закладу в Москві "LA Story", запросивши на вечірку 1 квітня найрідніших і найближчих. Так, артистка виставила забавний ролик, де танцює на підвіконні разом з популярними подругами - Оленою Водонаєвою, Ідою Галич і Вікторією Десятниковою. Через деякий час Instagram видалив пост Анни, і вона показала ніжний портретний кадр.

"Instagram видалив попередній пост , але, напевно, це й на краще . Краще нехай спогади залишаються в пам'яті , там їм саме місце . В тисячний раз дякую своїм друзям ,які були вчора зі мною ! Спасибі , що заїхали , спасибі , що танцювали , спасибі за посмішки і любов ! Я ваша навіки! @lastory_store #BarShopLab відкритий. Ми чекаємо на вас !! Люблюююююююю❤️", - поділилася радістю Седокова. Фолловери взялися коментувати: "😊 Дуже навіть хороша!", "Шикарна діва🔥🔥🔥", "🌹Якщо ви запрошуєте,обов'язково приїду", "Процвітання вашому бару🤗❤️", "Краса😍😍😍😍😍😍", "Шикарна ❤😍".

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.