Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася невеликим відео, на якому рекламувала косметику популярного бренду. Так, артистка позувала зовсім без макіяжу, залишивши шанувальників у захваті.

"💧 Мені дуже сподобалися! Особливо, їх світловідбиваючі частинки🤩, які моментально змінюють шкіру! Рекомендую👌🏽", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери почали засипати Анну компліментами: "Анна і без макіяжу дуже красива)", "Ви дуже гарна!🔥", "Вам вже за 30, а ви така свіжа і гарна. Оце гени.", "Без макіяжу чудова.....просто лялечка.", "Аня як тобі круто без макіяжу)", "Шикарна красуня ❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.