Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу кілька фото, на яких позує на сцені, і на яких також зображені глядачі її концерту. За словами самої Лободи, цей концерт був "одним з найпотужніших", і відбувся він у чеській столиці Празі. У публікації Світлани є фото її гарячих танців на сцені, фото з гримерки, фото залу з глядачами. Як видно на цих знімках, співачка змінила за виступ кілька сценічних костюмів.

У підписі до фотографій Світлана Лобода написала: "Один з найпотужніших європейський концертів відбувся вчора. #Prague. Дякую!!! #tour#superstarshow". Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фоловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, її вбрання і концерт у Празі. Фанати, які живуть у Чехії, пишуть співачці, що були в захваті від її виступу.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Світла класна, фігура очманіти", "Класна красуня, з прекрасним голосом, розумниця велика", "Всі ваші концерти потужні", "У вас завжди дуже потужні концерти і найшаленіша енергетика на них", "Публіка, напевно, ще відходить від цього концерту", "Українська Мадонна", "Спасибі! Натанцювалася вчора від душі, і підспівувала сумлінно на беквокалі із залу. Приїжджайте ще, чекаємо!", "Це було дійсно потужно! Ви справжня суперзірка", "Тембр голосу просто нереальний!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода знову втекла з Росії.