Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертим селфі в дзеркалі, позуючи лише в блакитному купальнику з глибоким декольте. Так, артистка виставила напоказ масивні груди і спокусливі форми, висунувши язика і примірявши котячі вушка, зроблені за допомогою популярного фільтра.

"#Мамакошка трохи 🦁", - лаконічно підписала Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Як можна стільки їсти і бути сексі ❤️❤️❤️", "Анна ви справжня Богиня🔥🔥🔥 тіло 20-річної дівчини я без розуму від вас 😍 залишайтеся такою вічно🔥🔥🔥", "Карколомна 😍😍😊😊", "Ви прекрасні❤️", "Ідеальна😍🙈🙏👍", "Яка солодка дівчинка!".

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Були і ті, хто розкритикував Анну: "Думаю скоро побачимо порно", "Нафіга висовувати язик?! Бісить вже просто!", "Повія", "Мама шлюшка походу".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.