Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відпочинком в Монте-Карло, Монако. Так, артистка виставила розкішний вид з вікна готелю, проте встигла зняти, що її сніданок нахабно доїдають місцеві чайки.

"Як заводити друзів", - пожартувала Седокова. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "😂а хто платити буде?", "чайка зжерла сендвіч разом зі шпажкою, я тепер за неї переживаю😐", "Піпець, друга чайка веде себе як я на весіллі у друга )))", "Аня😆😆😆😆 з почуттям гумору все в порядку👍👍👍👏👏🤣🤣", "Навіть чайки в Монте-Карло снідають шикарніше за мене 😂", "Добра душа,всіх нагодувала 😂😂❤️❤️❤️", "Добре влаштувалися 😂😂😂".

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.