У Росії прощаються з відомим актором Олексієм Булдаковим. Церемонія прощання почалася в великому залі Будинку кіно в Москві.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Актор помер у ніч з 2 на 3 квітня. Друг Олексія Булдакова Семен Стругачев ("Льова" з "Особливостей національної риболовлі") підтвердив сумну новину про смерть актора. Він розповів, що Булдаков помер уві сні. У нього відірвався тромб.

Не зважаючи на похилий вік, він працював до останнього. Під час церемонії звучали пісні у виконанні самого Булдакова. Під час прощання на екранах також показували кадри з фільмів з його участю.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Він завжди намагався бути дуже порядною і глибокою людиною, який міг зіграти будь-які ролі нашої чудової класики, але зіграв легендарного генерала, якого ми знаємо, пам'ятаємо, будемо любимо і згадувати", - сказав один з колег Булдакова.

Олексій Іванович Булдаков — радянський і російський актор театру і кіно. У 2009 році став народним артистом Російської Федерації.

"У мене немає слів, просто одне суцільне горе, бо я втратив друга, який так передчасно пішов зовсім просто несподівано. Був він у чудовому настрої, вів нормальний спосіб життя останні роки і так піти просто уві сні… Так, це велике горе… Він був близький мені друг. Ми хотіли ще, мріяли зняти 20 років, говорили буквально тиждень тому, поки всі живі, треба зняти 20 років тому і тепер це не трапиться вже ніколи…", - сказав актор Семен Стругачев про смерть Олексія Булдакова.

Народився 26 березня 1951 року в селі Макарівка Ключевського району Алтайського краю. Потім сім'я переїхала в Павлодар. Олексій займався боксом і класичною боротьбою. Закінчив театральну студію при Павлодарському драматичному театрі ім. А. М. Чехова (1969). Працював на Міському тракторному заводі.

До 1995 року був переважно актором другого плану, але роль генерала Іволгіна (прототип - генерал Лебідь Олександр Іванович) у фільмі "Особливості національного полювання" зробила з Олексія Булдакова по-справжньому народну зірку і улюбленця мільйонів.

В кінці 1990-х років разом з Владом Забєліним випустив альбом "Особливості національного шансону", де заспівав пісні "З бодуна" і тому подібне.

У лютому 2011 року вийшов новий диск актора "Старе танго" - співають Олексій та Людмила Булдакова у супроводі групи "Хорус" - пісні Євгена Бедненком на вірші Дмитра Здраєвського.

Нагадаємо, прощавай, Фаусті: світ втратив зірку радянського кіно, його фільми полюбилися мільйонам.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" помер відомий український режисер: його знали в усьому світі.

Також "Знай.ua" писав про те, що З життя пішла легендарна режисер: на неї молилися художники всього світу.