Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр з ранкового тренування, примірявши одяг власного бренду разом з персональним тренером Андрієм Хомицьким. Так, артистка позувала без макіяжу, рекламуючи спортивні костюми і показавши відмінну фігуру.

"Я обожнюю свій стиль життя! І з кожним днем стаю все краще і краще! Завдяки
@khomytskyi_official 💪", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "О ,Настя в одязі,і яка ж красуня,зовсім інша дівчинка 🎉", "
Ого, ось це так, схудла так сильно)", "Ніжки круті 🔥🔥🔥♥️♥️♥️", "Так приємно дивитися на "одягнені" фото😍😍😍", "Худенька, взагалі чудо яка красива!", "Худенька яка,і модненька!Як завжди красива👍".

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами
Показати ще

Були і ті, кого Анастасія засмутила: "Пишна Настя мені більше подобалася...", "НАСТЮХА,ТИ ЗОВСІМ ХУДЮЩА,ЇЖ САЛО, ПІДТРИМАЙ ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИКА.", "Наська, кінчай ці спорт режими! Ти й без того няша!!!", "Худа страх".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.