Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася трепетним фото з маленьким сином Гектором, якому 8 квітня виповнилося 2 роки. Так, артистка ніжно поцілувала хлопчика на тлі пляжу і блакитної води, написавши найтепліші вітання.

"З Днем Народження, мій Гектор!
Мій маленький чоловік і я не хочу говорити, що найкоханіший, адже любов до дітей без порівняльних характеристик. Як можна порівняти з чимось твою посмішку, синку. Як можна сказати, що я люблю тебе більше, коли ти тягаєш Марусю за хвіст або граєш на піаніно ногами? Коли виливаєш всю воду з вази на підлогу або кидаєш всю мамину косметику в наповнену ванну? Коли розмальовуєш підлогу маркерами в орендованій квартирі чи їси собачий корм?
Я люблю тебе незрівнянно і завжди однаково незмінно сильно! Що б ти не зробив у своєму житті! Твоя #мама ❤️", - зворушливо підписала Седокова. Фолловери залишилися в захваті: "Уііі!!! Ура ура!! З днем народження, мамина радість! Будь щасливий!!! 🔥❤️😻", "З іменинником, він такий красунчик 😻🎉🎉🎉", "З Днем Народження маленького хулігана!🔥 Нехай у Гектора буде все!🔥💐
", "😆 класне привітання)) душевно)", "Чудовий малюк - всього найдобрішого йому і Вам❤".

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.