Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася неймовірно ніжним фото зі старшою донькою Євангеліною. 9 квітня дівчинці виповнилося 8 років і з цього приводу зіркова мама влаштувала яскраву вечірку з барвистими аніматорами в костюмах поні. Так, артистка трепетно привітала малечу, написавши безліч побажань і слів любові.

"З Днем Народження , моя любов❤️
З тих пір як ти прийшла у цей світ, моє життя наповнилося найважливішим змістом.
Хай Бог тебе береже 🤲
Молюся про тебе і прошу легкої долі і великого щастя 🕊🕊🕊
І люблю тебе всім серцем.
І завжди буду поруч.", - зворушливо підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті і приєдналися до привітань: "з днем народження маленьку Єву ! нехай буде здоровою і щасливою завжди ♥️🦋", "Щастя і благополуччя 🌹🌹🌹🌹🌹", "До сліз.💔 З днем народження, принцеса ❤️ І вас, Світлана,Теж вітаю 🤞😘", "Євочка вже така велика.. З Днем Народження дочки, Світлана Сергіївна 🙏 Нехай це сонечко завжди радує вас. ❤😻", "З днем народження! Совеня 😙😙😇".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.