Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість анонсувала новий кліп на майбутній ліричний хіт "Я тебя ждала", виставивши маленький уривок відеороботи. Так, артистка зізналася, що дата виходу запланована вже на 16 квітня, заінтригувавши незвичайним образом у відвертій сукні з відкритими плечима.

"#ятебяждала", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери ж взялися коментувати: "Хочеться веселих композиції! З депресенної музики пора виходити))", "Який кайф коли ж уже прем'єра,чекаємо,тільки знову сумна пісня,Кароліночка ти ж така весела і завзята,навіщо стільки болю?", "Напевно буде сумний кліп", "Так зворушливо💔Мурашки 🎤😢😢😢", "Я вже плачу😭😭 Навіщо?😭😭🔥🔥💔💔".

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.