Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася спільним знімком з конем в елітній стайні, де проводить час кожну весну і літо. Так, артистка притиснулася до тварини як можна ближче, однак достеменно невідомо, чи це той дорогий кінь за 500 мільйонів доларів, який повинен був прискакати до Анастасії з-за океану ще минулої осені, або ж інший, який все ж доскакав.

"@ksk_spodkova", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери б напевно пораділи за хитру балерину, от тільки та вирішила приховати коментарі. Варто зазначити, що артистка часто інтригує розкішними покупками або "шоу, як у Мадонни", проте в більшості випадків ці слова так і не підтверджуються якою-небудь справою. Як у випадку з Мальдівами, куди знаменитість повинна була переїхати назавжди, так і у випадку з вигаданий конем, якого шанувальники вже охрестили "конем за мульйони-мульйонів".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання аритстка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.