Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в стильному образі, а в підписі до нього вона розповіла про свій виступ у Національній опері України

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки в незвичайному вбранні на сцені Національної опери України. Як виявилося, артистка виступила на концерті оркестру "НАОНІ", який святкує своє 50-річчя. Для виходу на сцену Джамала наділа різнобарвну геометричного принта кофтинку і бордові брюки-кльош оригінальної форми. Поверх усього цього співачка накинула білу накидку незвичайного фасону. На ногах співачки чорні босоніжки на високих підборах. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий сценічний макіяж.

У підписі до фотографії Джамала розповіла про свій виступ на ювілейному концерті оркестру. "Ще один вечір в скарбничку моєї пам'яті - 50-річчя оркестру НАОНІ! Тільки уявіть! Минали роки, часи невизначеності, а НАОНІ залишались однією командою! 50 років оркестр прославляє українську музику та українські народні інструменти. І так чудово, що НАОНІ залишаються сучасними, переробляють аранжування, співпрацюють з різними виконавцями. Дякую, що запросили на свій концерт! Дякую, що ви є!", - зворушливо написала Джамала в підписі до фото.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях. Також користувачі діляться враженнями від виступу Джамали в Національній опері України.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.