Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість похвалилася яскравим роликом з Нью-Йорка, відправившись на відпочинок в США відразу після отримання музичної нагороди "Жара". Так, артистка прогулювалася по вулицях, примірявши стильний плащ оранжевого кольору, толстовку кольору хакі, лосини і кросівки на масивній підошві.

"❤️Кохання в повітрі", - заінтригувала Лорак. До речі, після розлучення з чоловіком Муратом Ані часто сумувала і викладала печальні пости. Фолловери не пройшли повз: "Ну і хода....", "Косолапа", "Треба починати менше їсти", "Так вона вагітна чи ні?😦", "Ви вагітна ??😻", "Капець, у неї ноги криві 🤣🤣🤣🤣🤣".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники також звернули увагу на дуже неоднозначний коментар її кращого друга Філіпа Кіркорова, яким раніше приписували роман. "Сумую за тобою, кохання моє", - несподівано зізнався Кіркоров.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.