Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість представила новенький кліп і пісню "Я тебя ждала", не перестаючи виставляти відверті кадри в образах з відеороботи. Так, артистка позувала в пікантному латексному вбранні, що складається з коротенького облягаючого топіка і приталеної спідниці.

"#ятебяждала", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери взялися коментувати побачене: "Чорна Пантера👍", "Жінка-кішка❤️❤️😘", "Красуня 😘❤️👍", "
Кращий образ у кліпі🔥", "Як завжди чудова 😘🔥👍", "Ані, красива жінка, талановита співачка, Браво!!!", "На себе не схожа тут🤔", "Як пантера супер Красуня 👍👍👍".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.