Популярна британська співачка Адель розійшлася зі своїм чоловіком.

Про це передає The Associated Press.

Представники виконавиці підтвердили цю інформацію.

"Вони хочуть разом з любов'ю виховувати свого сина. Але також пара просить про конфіденційність", – кажуть її агенти.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що Олена-Крістіна Лебідь – телеведуча, відома глядачеві за передачу "Аферисти в мережах" на українському каналі "Новий канал" і на російському телеканалі "П'ятниця!". Раніше – шеф-редактор телепрограми "Аферисти", співведуча шоу "ФБР" (Фантастичне бюро розіграшів), керівник і актриса проекту "Дорослі діти". Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і на роботі це необхідно.

А з недавніх пір телеведуча почала зустрічатися з 48-річним віце-прем'єром України Павлом Розенком. Так, на сторінці Христини Instagram час від часу з'являються фотографії з коханим-політиком, на яких парочка виглядає справді щасливою. Так і цього разу телеведуча опублікувала кумедне фото зі своїм коханим. Як виявилося, співачка вивела у світ Павла Розенка – вони разом відвідали церемонію премії "Золота Жар-Птиця".

Як видно на фото, Христина прийшла на світський захід у довгому чорно-блакитному платті трендового "зебрового" принта. Поверх цього платтячка Олена-Христина накинула червоний плащ середньої довжини, який вона залишила розкритим. Її волосся красиво укладені, а на обличчі яскравий макіяж. Її коханий прийшов на захід у класичному чорному костюмі з темним смугастою краваткою. Також в публікації телезірки можна побачити більше десятка фотографій з фанатами, яких вона зустріла на церемонії.

Нагадаємо, Шарліз Терон потрясла заявою про сина

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Віра Брежнєва оголилася у пікантній фотосесії

Також "Знай.ua" писав про те, що Зірка Ігри Престолів розповіла про психічні проблеми