Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертою чорно-білою фотосесією, позуючи в тілесному боді з глибоким декольте і доповнивши образ безліччю прикрас із перлів, а також червоною помадою. Так, артистка зізналася, що незабаром викладе кадр, де зовсім гола, а в геолокації знімка вказала аеропорт Бориспіль.

"Настрій запостити фото @multikov ❤️,але не те, яке дуже хотілося. На тому я абсолютно оголена, а за вікном дощ. Так що, почекаємо. Відкладемо до теплих країн...Ну, а якщо серйозно, то через 24 хвилини станеться неймовірне щастя в моєму житті і від цього так тепло.
P. S. У мене безумовний дар міксувати секс і дітей в одному пості 😂 Ну, а як же по іншому #яжемать 🤫", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Пиріжок видно чи здалося 😂🔥", "Дуууже красива Ви🔥🔥💋💋", "Ти приголомшлива 🔥😍😍😍❤️❤️❤️", "Сумне фото ,але пальці кисті рук дуже красиві ❤️", "Приголомшлива 😻😻😻😻😻😻😻🔥🔥🔥🔥", "Найкрутіша матуся 👍👍👍❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Готуйте 400 гривень: власників лічильників води очікують додаткові витрати ТЦК почали перевіряти салони авто Мають подати документи до 1 липня: українцям зробили важливе оголошення Втомлені та злі українці збунтувалися через "світлове шоу" в столиці вночі: YASNO спробували виправдатися
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.