Нещодавно відома виконавиця Світлана Лобода запропонувала шанувальникам взяти участь у конкурсі, переможець якого отримає особисто від співачки iPhone X. Несподівано, до флешмобу приєдналася колега і подруга Лободи Лоліта Мілявська. Вона спробувала прочитати слова з тексту нової пісні української виконавиці.

Лоліта підійшла до виконання завдання з гумором. Найскладніше для неї виявилося вимовляти текст без запинки. Після декількох спроб і помилок Мілявська здивувалася, як взагалі Лободі вдається так читати?

Російська артистка додала, що пролетить "повз" подарунок. Смартфоні Лоліті не потрібен, а от підтримати зоряну подружку завжди рада.

Лободі сподобався творчий підхід Мілявської і вона тут же розмістила ролик у своєму Інстаграмі. Причому співачка зазначила: "Лолочко, ти це зробила !!!".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Шанувальники Світлани оцінили відео з Лолітою. Всі були в захваті від її природності і відвертості, особливо сподобалося - вміння жартувати над собою, не намагаючись ховатися за масками. Тому Лоліта і отримала масу компліментів навіть від дописників Світлани.

А от самою Лободою захоплювалися слухачі її музики, так як вона дійсно дуже швидко заспівала слова і викликала захоплення. "За те вона і Лобода, що може все!)", "Лобода Сергіївна, як ви це змогли, м ?!", "Лобода, як ти могла так швидко заспівати?" таке питання мене мучить ще з крокусів".

Нагадаємо, що відома українська співачка Світлана Лобода, яка дає концерти в Росії, похвалилася символічним подарунком від соліста групи Rammstein Тілля Ліндеманна. Знімки зворушливої підвіски з'явилися в Instagram-stories в запису зірки з не менш зворушливим підписом. Особливо це заінтригувало шанувальників зірки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.