5 травня в російському аеропорту Шереметьєво при аварійній посадці загорівся літак Sukhoi Superjet 100. Варто відзначити, що через можливу версію недбалості пасажирів першого класу, які забирали свою ручну поклажу, з 78 осіб живими залишилися лише 37, а серед загиблих є діти. Поки слідство розглядає безліч причин, черех які могла статися страшна трагедія, зірки шоу-бізнесу вже почали співчувати рідним і близьким загиблих. Так, багато знаменитостей виставили пости на своїх сторінках Instagram, написавши трепетні слова підтримки.

"Величезне горе . Сил і мужності близьким . Сумуємо .", - лаконічно підписала співачка Анна Сєдокова.

"страшна трагедія . так близько.
всі ми ходимо під Богом і ніхто не знає , що буде завтра...
сил рідним і близьким
загиблих пережити таке горе...", - не стримала емоцій Світлана Лобода.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Горе яке!Не приведи Господь.Сумуємо🙏🙏", - співчуває Алла Пугачова.

"Люди, це просто жах!!!🙈😔 Ну що ж це таке! Яка біда! Всі ми літаємо на літаках.. Я особисто так боюся!😔 А тут трагедія! Бережи Господь!🙏🏻", - жахнулася Анастасія Волочкова.

"Страшна трагедія! Найглибші співчуття сім'ям загиблих 🙏🏻 Екіпаж робив все можливе, щоб врятувати пасажирів. Один з бортпровідників Максим Моїсеєв до останніх секунд намагався відкрити вихід у палаючій хвостовій частині. У списках тих, що вижили його немає.", - засумував Максим Галкін. Варто відзначити, що за останніми даними бортпровіднику нащастя вдалося вижити.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.