У нічному клубі Lanterna Azzurra, який знаходиться в провінції Анкона в Італії сталась масштабна трагедія.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що через пануку та тисняву під час концерту репера Sfera Ebbasta загинули шестеро людей, близько 120 були травмовані. Місцеві ЗМІ відзначаються, що люди почали панікувати після того, як хтось розпилив "пекучий спрей", імовірно перцевий балончик.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Інцидент стався близько 01:00 за місцевим часом (03:00 мск). За даними очевидців, в клубі було близько тисячі чоловік.

Крім того у Twitter пожежної служби написано про загиблих і "десятки поранених", але їх число не уточнюється. Пізніше начальник місцевого поліцейського управління Оресте Капоказа уточнив, що серед загиблих п'ять неповнолітніх і одна жінка.

https://www.youtube.com/watch?v=Phz5E539aYE

Разом з тим варто відзначити, що раніше у понеділок, 26 листопада, близько 17:00 невідомі закидали ТРЦ Ocean Plaza димовими шашками, в результаті чого всі відвідувачі і працівники торгового центру були терміново евакуйовані.

З'явилася інформація про те, що це зробили радикальні активісти, які раніше вже влаштовували акції протесту під Ocean Plaza з фаєрами і балончиками. Тоді націоналістичні організації "Січ" і "Сокіл" протестували проти російського бізнесу в Україні. Вони оточили будівлю ТЦ, запалили фаєри, а двері та вікна " OceanPlaza" обклеїли наклейками і розмалювали фарбою з балончиків.

Під час першого протесту, який відбувся в п'ятницю, 6 липня, радикали розповіли, що виступають з акцією біля торгового-розважального центру, який належить російській компанії "ТПС Нерухомість", контрольованій у тому числі донькою Аркадія Ротенберга, Лілією.

Аркадій Ротенберг - російський бізнесмен, мільярдер. Заслужений тренер та Заслужений працівник фізичної культури Російської Федерації, доктор педагогічних наук, автор понад 30 навчально-методичних і наукових робіт у сфері організації і управління тренувальним процесом

Нагадаємо, відомий блогер згорів живцем разом з коханою, вирватися з полум'яного пекла було неможливо: фото трагедії.

Як повідомляв "Знай.ua", чемпіонка Європи згоріла живцем разом з бойфрендом.

Також "Знай.ua" писав, що стихія лютує, сотні машин знищено, рятувальники досі шукають жертв.

У столичній багатоповерхівці сталася масштабна пожежа