У Стамбулі в результаті пожежі загинув турецький блогер, співак і актор Омре Окзан разом з дівчиною, передає Teleprogramma.pro.

Інцидент стався кілька днів тому. 25-річний Омре разом з коханою, студенткою консерваторії Стамбульського технічного університету, перебував в орендованій студії, де і сталася трагедія.

Повідомляється, що основна причина пожежі – це несправність електроприладів. Коли полум'я почало поширюватися по приміщенню, Омре з дівчиною спали. Тіла загиблих пожежники зуміли знайти лише під ранок.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Омре Озкан стрімко розвивав свій YouTube-канал. На нього були підписані більше 350 000 чоловік. Він займався зйомкою гумористичних роликів на різні тематики і часто займався висміюванням турецьких знаменитостей. Одне з його останніх відео присвячене турецької футбольної команди "Фенербахче".

За 7 років свого існування ютуб-каналу Озкан зумів зібрати більш ніж 130 мільйонів переглядів. Також він розвивав свою сторінку в Instagram, де на нього підписані 140 тисяч чоловік.

Нагадаємо, У полум'я під влади: самі руйнівні пожежі в історії людства, стираючі на своєму шляху цілі міста

І в наші дні пекельне полум'я забирають тисячі життів і перуть цілі міста з лиця землі. Хороший приклад того пожежа в Каліфорнії. Але про в минулого ситуація була значно гірше, вогонь нікому не давав шансу на життя.

Ми розповімо про найбільш великих пожежах в історії.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Відомих музикантів по-звірячому вбили біля нічного клубу: відео з самого пекла

Про кривавий інцидент повідомили російські ЗМІ.

Правоохоронці розповідають, що загиблий разом з товаришем приїхали в салон на зустріч з покупцем автомобіля, однак переговори несподівано переріс у кривавий конфлікт.

вбивство
вбивство

Невідомий божевільний раптово накинувся на молодих людей і завдав більше десяти ножових поранень.

Також Знай.ua" писав про те, що Перерізав горло і кастрував: футболіст зробив селфі в ліжку з чужою дружиною, відплата настала миттєво