Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже пікантні кадри з відпочинку, позуючи на яскраво-червоному лежаку біля басейну. Так, артистка приміряла відверту довгу сукню з анімалістичним леопардовим принтом і глибоким декольте, доповнивши образ золотими прикрасами і босоніжками на шпильці, а також виразно підкресливши очі.

"🌴☀️", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Ноги🔥. Свєта ви просто Богиня, нереальна ", "Кішка🐱", "Той випадок коли сукня як купальник👌", "Боже🖤🔥мені аж жарко стало😂🤤кайф!", "Яка ж красуня 👍😍😘! Фігурка взагалі "ульот" ❤️💞", "леопард))🔥⚡️🔥", "Матуся двох донечок, чудова", "Дуже класна 😍😍😍,апетитна.так тримати 👍👍👍", "Красуня😍", "Ви просто космос!!!Обожнюю вас,Супер зірка!!!💣🌹", "Бомба💥💥💥", "Шикаарнааа😻😻😻😻😻😻😻😻😻".

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.