Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно артистка буквально розчарувала своїх фанатів роликом з "рабинею". Скандальне відео вона опублікувала на своєму акаунті в соціальній мережі Instagram.

Так, Лобода відобразила на камеру телефону момент, як асистентка перевзуває її перед виходом на сцену. На відео потрапили ноги зірки, які стоять на облізлій плитці і дівчина, яка допомагає співачці перевзутися. Примітно, що в ролику на фоні чути скандування прізвища співачки шанувальниками.

Наголошується, що деякі фоловери Лободи були здивовані тим, чому вона зняла таке відео. Фанати запитали, чи є у Лободи власні раби, і зазначили, що вважали кріпосне право скасованим.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

У той же час більшість підписників стали на захист Світлани, зазначивши, що "вона має право на те, щоб її взували". Знайшлися і такі, хто написав, що для артистів це нормально, оскільки вони можуть бути одягнені в такий одяг, який фізично не дозволяє нагнутися до стопи.

Нагадаємо, що на фотографії, яка з'явилася в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в гарячому образі, десь за кордоном. Шанувальники припустили, що співачка виїхала з Росії після скандалу на шоу "Голос. Діти". Інші ж вважають, що Лобода поїхала відпочивати з дітьми на травневі свята.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лобода виставила дуже пікантні кадри з відпочинку, позуючи на яскраво-червоному лежаку біля басейну. Так, артистка приміряла відверте довгу сукню з анімалістичним леопардовим принтом і глибоким декольте, доповнивши образ золотими прикрасами і босоніжки на шпильці.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода виклала в мережу сценічне фото і афішу свого виступу в Білорусі. Але найбільше уваги і коментарів викликала заява Лободи, яку вона залишила в підписі до фотографії.