Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішні селфі зі Стамбула, Туреччина, примірявши новий яскравий стиль. Так, артистка позувала в чорно-білому спортивному костюмі з зеленими вставками, доповнивши образ масивними світлими кросівками, шкіряним клатчем і дзеркальними футуристичними окулярами.

"Стамбул⛳️", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не змогли пройти повз і почали коментувати: "Обожнюю твій стиль 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "як мені подобається ця фотка🙏", "дуже класна", "Шикарна!💔🔥", "Найстильніша співачка, починаючи від музики і закінчуючи зовнішнім виглядом! Дуже крута👍🍒", "😍😍😍 Свєтік🔥", "Приголомшлива. Світланка, завжди усміхайся, будь ласка ❤️.", "Красиво", "Блін, які ж круті окуляри 👓 просто супер 👏 ВОГОНЬ 🔥 🔥🔥", "
Як же вам личить усмішка 🤤🖤", "улюблена посмішка 😻", "Шикардоссс...!", "Супер Зірка!!!🔥🔥".

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.