Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, і в цей раз Анна Сєдокова не розчарувала своїх підписників і вивалила в мережу відверте фото. Артистка відображена в еротичній спідній білизні червоного кольору з мереживом. Цей спокусливий комплект складається з бюстгальтера, трусиків, панчіх і паска до них. Волосся Анни зачесане у високу зачіску на маківці, а на її обличчі професійний макіяж. Анна відображена в сексуальній позі, вона дивиться в камеру, а на її плечах висить чорний плащ, який, втім, не прикриває красиву білизну.

У підписі до фотографії Анна Сєдокова розповіла, що обіцяла собі не публікувати такі відверті фото. "Кажуть, що всі дороги ведуть до храму. Кажуть, храм – це світло у темряві. Але, мабуть, я молюся не тим богам – тому, що мої дороги ведуть до тебе... Пісня @bastaakanoggano і @dvoretskaya23 у твоїх навушниках. Вічні літаки і відстані. І фотографія, зроблена просто на телефон від @butenecmaria. Захотілося викласти, хоча обіцяла собі цього не робити. Хоча я багато чого собі обіцяла...", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз такої пікантної публікації і почали активно її обговорювати. Одна Анну засипають компліментами в коментарях, а інші засуджують за такі відверті фото, адже вона мати трьох дітей. "Хоча ви сексі, але все ж таки – це фото для особистого перегляду", "Що б там не говорили всякі ква-ква, Аня, ви прекрасні", "Роби що хоче твоя душа, сьогодні і зараз", "Аня, яка ви красива жінка. Ви дуже гармонійні", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".