Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже відвертий кадр, позуючи перед концертом в Мінську, Білорусь. Так, артистка приміряла пікантне боді з анімалістичним принтом зебри і глибоким декольте майже до пупка, прикрившись лише чорним халатиком. Також Світлана показала кілька фото зі сцени і щасливих фанатів.

"❤️#мінськ", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Красуня з неймовірною фігурою!!!😍😍😍", "Потужна енергетика🔥🔥🔥", "😘😘😘😘Красуня🌹", "Краса яка🌺🌺🌺 Приголомшлива Світлана", "Красуня 👍🔥🔥🔥", "Спідницю загубила", "Королева♥️", "Дуже - дуже круто! Зірка!!! 🙌", "Афродіта.👍", "Ну яка ж ідеальна❤️🔥😻", "Сексі💋".

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.