Співачка Лоліта Мілявська розкрила розмір своєї пенсії, яку вона буде отримувати в Росії. Деталями вона поділилася зі своїми підписниками в Instagram-акаунті.

55-річна артистка зазначила, що поки не пробувала жити на ці гроші, а витрачає ті заощадження, які у неї є. При цьому вона зізналася, що дуже здивувалася, коли дізналася розмір пенсії.

"Звичайно, я привітала себе з пенсією в 21 тисячу! Чекала на 7-8! Але пронесло! Ще не пробувала жити на ці гроші, збираю окремо"- зазначила Лоліта.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Юзери з РФ пишуть, що Лоліті пощастило з пенсією, адже багато росіян отримують значно менше.

"Пощастило з пенсією. Особливо, якщо врахувати, як писали, що український стаж у вас не врахували... У мене 10228, з них 1600 руб. типу на дитину дали. Дитина сповніє від такої допомоги рідної держави. Біженцям з "республік" по 800 на добу давали, а своєму неповнолітньому громадянину 1600 у місяць!" - обурилася одна передплатниць, на що сама Лоліта відреагувала лише смайлом, що зображують іронічно усміхнену людину/

До речі, кілька тижнів тому Вона скаржилася, що їй призначили мізерну пенсію в 6000 рублів, так як вона не змогла підтвердити частину свого робочого стажу.

Нагадаємо, відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко представила шанувальникам уривок з інтерв'ю зі скандальною співачкою Лолітою Мілявською та зізналася, що дуже переживала.
Раніше Знай.uа повідомляв, після концерту в Ростові-на-Дону, знамениту російську співачку українського походження Лоліту Мілявську терміново госпіталізували. Їй стало погано.
Також портал Знай.uа писав, скандальна російська співачка Лоліта Мілявська відчула на собі те, що переживає більшість пенсіонерів. Вона просить допомогти їй розрахуватися з комунальними боргами.