Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила сонячне фото, привітавши українців з Днем вишиванки. Так, артистка показала, як незвично можна поєднувати кольори і стиль, відхилившись від класичної біло-червоної версії, і примірявши блакитну вишиванку з відкритими плечима, яскраво-червоні штани та солом'яний капелюшок.

"З Днем вишиванки! 🇺🇦 #вишиванка", - лаконічно підписала Осадча. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "Королева посмішки 😄 👑😉", "Ваууууу, яка краса!!!!!", "Як завжди стильні і вишиванка вишукана))", "Красуня👍👍👍", "Катруся в будь якому образі неперевершена!!!", "А мені подобається вбрання) дуже яскраве 💗", "Катя! Яка ж красуня❤️🤩🔥", "Неймовірно, чарівно, елегантно, красиво, жіночно, яскраво, вишукано, бездоганно!!! 🌹🌹🌹 Ви, Катю - нагадали своїм прекрасним поглядом, що наші українки - Найгарніші у Світі!", "Катя супер!!! Зі святом!!!❤️", "Дуже гарно".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.