Актриса студії "Квартал 95", зірка КВН та "Ліги Сміху", а також учасниця проекту "Жіночий Квартал" Ірина Сопонару похвалилася сексуальною фігурою.

Солонару показала фото з Лондона, де побувала на пляжі. Сексуальну фотографію 32-річна знаменитість заместила в своєму Instagram.

На фотографіях зірка «Квартал 95» з'явилася в бікіні. Сопонару відзначилася крихкою, витонченою фігурою, що дуже сподобалося її фанатам.

"Краще й бути не може! Дівчина-загадка на безлюдному пляжі. Просто вогонь!" – писали Ірині підписники.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто нагадати, що Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу відверті фото з відпочинку. На фотографіях, які з'явилися в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в гарячому способі, десь за кордоном. Шанувальники припустили, що співачка виїхала з Росії після скандалу на шоу "Голос. Діти", що виходить на путінському телеканалі. Інші ж вважають, що Лобода поїхала відпочивати з дітьми на травневі свята. Як би там не було, зірка таки покинула Росію.

На знімках зірка позує в пляжному образі на тлі густої екзотичної рослинності, стоячи на веранді біля раковини. Світлана вийшла позасмагати і викупатися в роздільному чорно-золотому купальнику-бікіні, який підкреслює струнку фігуру і зону декольте. Волосся співачки мокрі і трохи розпатлане, а на її обличчі немає макіяжу, тільки томний погляд.

Нагадаємо, Зірка Кварталу 95 розділась на камеру

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Схудлому до весілля Потапу порадили позбутися від улюбленої фішки

Також Знай.ua" писав про те, що Емілі Ротаковскі розділась для "25 білих чоловіків"