Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу дивне селфі з гримерки, на якому позує в дивному вбранні разом з двома подружками-колегами з її команди. На фотографії, яка з'явилася в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в широких білих штанях і білій спортивній кофті. Її волосся розпущене і розпатлане, а на обличчі – круглі темні окуляри. Лобода стоїть у дивній позі з широко розсунутими ногами і задертою кофтою. Її подружки одягнені не краще – одна в темній посмиканій сукні, а інша – в чорних штанях і білій футболці з пов'язаною на поясі картатою сорочкою.

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "І куди це ми знову готуємося? #главноечтобкостюмчикСидел @luviofficial #soon". Така публікація зірки не залишилася без уваги фанатів. Фолловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, вгадувати, що вона там таке готує, а також бажають всього хорошого. А ось деякі в коментарях обговорюють безглузді образи дівчат на фото.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Класний костюмчик, Світлана", "Чудова", "Ну така класна", "Незрозуміло, напевно податки платити", "Що за смак? Що за костюми вічно жахливі?", "Які модні", "На Вас завжди приємно дивитися", "Костюмчик сидить на 5 балів", "Блін, що ти на себе напнула?", "Ти раптова, дуже! Просто увірвалася", "З фейсом якісь проблеми", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.