Відомий український ведучий Олександр Педан насмішив фоловерів цікавою пародією на деяких зірок. Так, він опублікував фотопародии на своїй сторінці в Instagram.

Пародія на Дорна

"В житті не здогадаєшся, на кого це пародія. Катерина Варнава, вибач. Ну просто у тебе майже всі фото – селфи в машині. Всі інші також вибачте. Номінація "Гоп-стоп" – Віра Брежнєва, "Передаємо за проїзд", "Проходимо всередину салону" і "Жінка, чого ви пихаетесь, ненормальна чи що?" – тролейбус-мен Іван Дорн і русалка, яка виринула з річки Синюха – Настя Ивлеева", – пише Педан.

Пародія на Віру Брежнєву

Пост не обійшла стороною навіть Віра Брежнєва, яка зовсім не образилася на ведучого і прокоментувала фото "Агнище". Шанувальникам Олександра Педана також сподобалася публікація з фотопародиями.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Пародія на Ивлееву

"Па першому фото ти був схожий на Лесь Никитюк 😂", "Я не хочу нічого поганого про кого-то сказати але мені здається що ПЕДАН виглядає краще на фотографіях ніж оригінал", "спочатку подумала Олег Винник 😅", " Сань, ну ти ще блонда 😆👍🔥", "Аааааааааа Брежнєва взагалі класно", " Ви як завжди неповторний оригінал 🔥", " Саня зав'язуй, вже не смішно . Не до лиця тобі рядитися в жіночий образ...", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Фреймут згадала школу життя з Притулою і Педаном.

Як повідомляв Знай. ua, фігуриста Єфросиніна натягнула на себе шкіру і змусила фанів міркувати про буття.

Також Знай. ua писав, що Педан розкрив Єфросиніної очі на щасливий шлюб.