Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже ніжним чорно-білим кадром, обійнявши подушку. Так, артистка позувала у відвертій чорній сукні з відкритими плечима і рукавами в сіточку, а ось шанувальники вирішили, що замість подушки Тіна тримає малюка.

Виконавиця дуже лаконічно підписала фото, вказавши там тільки фотографа, який зробив такий проникливий кадр.

Шанувальники не змогли пройти повз фотографії, сповненою ніжністю:

"Я подумала, що це дитинка, а не подушка, чорт", "Або Тіна не спить в 3 години ночі, або привіт Паші", "Спочатку подумала, що ти обіймаєш Веню", "якби краса була людиною, то краса була б Тіною", "Водоспад пішов на користь? Не такого ефіру хотіла я, я більше боялася за тебе і за твій телефон", "Зірки - це родимки. люблю вивчати карту твого тіла", "Не боїтеся бути різною, за це ми Вас дуже любим"

Популярні новини зараз
Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

"Цікаво, кому не спиться в 2 години ночі", "Тіна, ти сама ніжність", "Дівчинка космос", "Теку і розчиняюся", " Я вмираю і люблю", "Повітряна зефірка"

Варто відзначити, що Тіна виклала фотографію глибокої вночі, що отмтили і багато шанувальників.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.