Останній випуск Ліги Сміху - одного із найяскравіших проектів студії Квартал 95, ознаменувався жартами у бік гумориста та співведучого "Розсміши коміка. Діти" Юрія Ткача.

Відповідним відео поділився його колега по цеху Євген Кошовий.

"Зверніть увагу, друзі! Перед вами стоїть нібито зірка. Та ти ж просто постарілий Петрик П'яточкін. Голосуйте за цифру 1, тому що номер 1 - Ігор Ласточкін", - пожартували гумористи.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"Це просто гарно лисіючий шар, актор, у якого борщ - гонорар", - продовжили актори засипати Ткача жорсткими жартами.

Однак Ткач не розгубився і відповів гумористам вдалим жартом та майстерною акторською грою.

Відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про те, чи хтось з акторів студії вживав наркотичні речовини.

Зеленський та Кошовий
Зеленський та Кошовий

Про це він розповів у своєму інтерв'ю виданню "Новини України".

Актор зазначив, що "у кожного свої інтереси", тому він не може прямо відповісти на запитання.

"Це особиста справа кожного... Це особисте життя кожного. Скажімо так, ми не збираємося за круглим столом і не довбемо люльку миру. У кожного є свої інтереси, хто хоче, хто не хоче", – заявив Євген Кошовий.

Євген Кошовий став керівником студії "Квартал 95" після того, як Зеленський виграв вибори президента України. Кошовий зазначив, що у студії залишилося достатньо досвідчених менеджерів, тому він намагатиметься не звертатися за порадами до президента України. Однак актор зауважив, що у разі крайньої потреби буде записуватися на прийом до Володимира Зеленського за протоколом.

Як повідомляв Знай.uа, донька Кошового Варвара повертається на сцену "Голос. Діти".

Також портал Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" зробив гучну заяву після інавгурації Зеленського.