Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео, на якому грає на білосніжному синтезаторі з маленьким сином Михайлом. Так, артистка вирішила прищепити малечі любов до музики, проте поки що задає сама собі багато питань і непокоїться.

"#РегинаМать
Так цікаво аналізувати себе в ролі матері😀: як правильно прищепити любов до музики , а не нав'язати ; як навчити отримувати задоволення від улюбленої справи, а не пригнічувати?
Ох... мільярд питань долає, але допомога батьків, психологів і книг заспокоює) ", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Малюк вам все показує пальцем лівої руки😂", "Коли батьки - музиканти, спробуй вирости без любові до музики 😂", "Це так мило!!!", "У такій музичній родині малюк обов'язково стане супер зіркою😍😍😍полюбить музику і танці і незабаром займе 1-е місце на Євробаченні 👍🏻👍🏻👍🏻🔥🔥🔥😊😊😊😊😊😊😊😊".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.