Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спільний кадр з колегою по зйомках популярного проекту "Мейкапери" Владиславом Лісовцем. Так, артистка позувала у коротенькому золотому платті і оксамитових босоніжках на підборах, зізнавшись, що сезон дався їй зовсім нелегко, адже вона брала на роботу сина Майкла.

"#Мэйкаперы 💄
Ми з Владиславом Васильовичем @vladislavlisovets пафосно і феєрично зафіналили проект #Мэйкапери )
Це був найжорстокіший нервовий марафон 14годинних змін без перепочинку; ви питаєте «як вона так швидко в форму після пологів прийшла»😁 - пробігала до гримерки Майкла і назад у знімальний павільйон близько 14-16 км в день (на підборах 👡 )🙈.
Незважаючи на те, що було складно, місцями напружено , я вдячна команді @fridaytv за терпіння і повагу один одному і кожному члену нашої веселої команди за підтримку 🙏🏻 ", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "чому мені здається, що поруч Джонні Депп?)))", "Як Влад постарів....Регіна як завжди на висоті💋", "Лісовець як дід на фото 😂", "Таке взуття ❤️😍🔥", "Ви як вичавлені лимони😫😫😫😫".

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.