Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася ніжним фото дочок Маші і Аліни, які позували в купальниках під час відпочинку. Так, артистка була шокована, дізнавшись, що хтось поскаржився на зворушливий кадр, який надалі Instagram вирішив видалити з її аккаунта. Оля вирішила не мовчати і поставила хейтерів на місце.

"Якісь ідіоти наскаржилися на мою публікацію з дітьми на пляжі..., і пост видалили ....ви в своєму розумі? instagram кишить , інстатьолками різної тяжкості оголеності, мої фото з голою ж , теж прекрасно існують, а на дітей наскаржилися..., люди , що з вами не так, чому для спокою в душі , вам треба жерти один одного????? Це діти, вони на пляжі, це нормально!! А писати гидоту, дорослим людям під дитячими фото -НЕ нормально! А давайте напишемо під постом, одне добре слово!", - виплеснула емоції Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Жінки злобні , тому що нещасні, незадоволені собою, а чужа радість , успіх , гроші їх дратують 🤷‍♀️", "А в чому на пляжі потрібно бути🤣🤣🤣🤣 в шубі чи в паранжі? Ідіоти🤣🤣🤣 а діти у Вас просто БОГИНІ❤️❤️❤️❤️", "Оля, діти у вас шикарні❤", "Оля, класні дітки у тебе!! 🤩🤩🤩 красиві, веселі, чудові!! а в злих тіток - і свої діти завжди не такі!!", "Щасливі люди живуть своїм життям,а ті ,що не мають особистого життя,і не вміють справлятись з заздрістю,от і лізуть в чуже і квакають.".

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.