Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила дуже кумедне фото, на якому позує з льодяником. Так, знаменитість розповіла, що просто обожнює понеділки, а ще вони з чоловіком вже відвезли дітей у дитячий табір, чого малюки чекали цілий рік. Варто відзначити, що зараз сім'я Бабкіних чекає на ще одну дитину і навіть розсекретила стать - це буде хлопчик.

"Доброго ранку!☀️ Пост вчорашнього дня, на який не вистачило сил🤪
Вчора був понеділок - мій улюблений! Тому як -« видно в понеділок їх мама народила». Це про мене) народжена у понеділок і люблю його! За початок..! За «купу планів», які плануються в неділю і з понеділка починають здійснюватися!
Вчора відвезли дітей у табір. Вони про це мріяли цілий рік!!!!!!!!🤩 Такі щасливі були!!! Швиденько відправили нас додому, щоб ми не заважали їм здійснювати задумане - тусити самостійно😂
Приїхали рано, щоб встигнути вибрати ліжка( розташування)😆, оселилися, розклалися. Сиджу на цьому маленькому ліжку і як навалиться на мене ностальгія!!!🤪 Табір! Обожнювала табори! Ще хочу🥺😆 Хочу на дискотеку! Хочу в їдальню! Хочу кожен вечір репетирувати різного роду заходи! Хочу страшні історії на ніч! Безсонні ночі і ранні підйоми! Нові знайомства! Аааааааааа!!!!! Хочу!!!!!
Їхали назад, випили кави, я трохи заспокоїлася від свого мільйона «Хочу!!!». Заїхали на базар, купили полуниці, черешні, кукурудзи!!! І кайфонулі удвох ввечері! Хоча ні))) не вдвох 😉 ", - поділилася емоціями Сніжана.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Популярні новини зараз
"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці
Показати ще

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.