Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, обожнює вести аккаунт Instagram . Знаменитість після розлучення з чоловіком Муратом довгий час не виставляла нові публікації і всіляко приховувала особисте життя, однак нещодавно почала виглядати набагато життєрадісніше і натякати в своїх постах на новий роман. Як виявилося, артистка зустрічається з Єгором Глібом, саунд-продюсером Black Star, яка належить реперові Тіматі. Про це повідомляє канал "Тільки нікому".

Парочка засвітилася разом на одному з Сторіс, а сама Кароліна прикривала обличчя руками. Варто відзначити, що раніше 40-річній Лорак приписували роман з Сергієм Лазарєвим, однак, здається, тепер ці чутки залишаться позаду.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфи з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.