Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася відвертим кадром, позуючи для відомого італійського бренду нижньої білизни Intimissimi. Так, артистка присіла на стілець лише в короткій сорочці і рюшевому ліфі, доповнивши образ босоніжками на високих підборах.

Кадр Кароліна вирішила ніяк не підписувати, а ось фолловери не встояли і почали коментувати: "Кароліна,вам точно 40 років? Виглядаєте на 25😂", "Ідеальність виглядає саме так!😍 Обожнюю.цей образ!😍", "Кароліна Мирославівна,ви зводите з розуму не тільки чоловіків,але і нас,дівчат 🚀🚀🚀", "скільки ж ви розбили сердець і розіб'єте ще. приголомшлива", "Богиня😍😍🔥", "Сексуальна👑", "Приголомшлива😍", "Шикарна".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.