Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza» Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. Цього разу пост Бабкіна розчулив його фоловерів.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яка з'явилася в записі співака, він позує разом з дружиною Сніжаною, яка ось-ось народить йому дитину. У пари вже є двоє дітей, тепер вони очікують ще одного. На фото музикант позує в обнімку з дружиною, вони одягнені в темне вбрання, а на його очах ще й стильні темні окуляри круглої форми.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, Сергій Бабкін налякав фанатів новим фото в соцмережі. Шанувальники запідозрили, що у кумира почалася криза середнього віку. Люди заходилися втішати Бабкіна і засипати компліментами його нове фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Сергій Бабкін став "Лицарем XXI століття".

Також портал "Знай.uа" писав, що Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.