Визнаний секс-символ України, попуялрная українська акторка і співачка Даша Астаф'єва приємно здивувала велику армію своїх шанувальників.

Відомо, що Даша в ніжній білій сукні в горошок з оригінальним шкіряним поясом, яка красиво підкреслила тонку талію, спустилася в київську підземку.

Про це стало відомо завдяки опублікованим Дашею фото в Instagram, де вона позує на платформі, а також їде у вагоні метро.

"Спасибі, мій таємний продакшн", — інтригуюче Даша написала під фото у вагоні, схоже на постановочне. Підписники також звернули увагу на хлопця з трьома айфонами в руках.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також вона висловилася, що "Метрополітен Вдень і метрополітен Вночі — дві різні людини". Судячи по часу на табло, співачка спустилася в підземку досить пізно, у 22:45 і явно не для того, щоб дістатися з одного кінця міста в інше. Явно вона взяла участь у зйомках чергового проекту, але якого саме, Даша поки не пояснює.

Нагадаємо, останнє фото Валевської налякало мережу до чортиків: лежить в лікарні без свідомості.

Як повідомляв Знай.uа Астаф'єва показала розкішне тіло київському метро.

Знай.uа писав, Астаф'єва вразила розкішними грудьми, навіть піджак не прикрив: так природно, просто квітка.