Відомий російський виконавець Влад Топалов, який одружений на українській телеведучої та співачки Регіна Тодоренко, часто балує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз Влад опублікував милий кадр з маленьким сином Майклом, якого народила йому Регіна у грудні минулого року.

Читайте Знай.иа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії можна побачити щасливого тата, який посадив собі на плечі хлопчика. Співак одягнений в білу футболку з пов'язкою на голові, а от малюк у світлому бодике і з темно-синьою панамкой на голові. Обличчя хлопчика майже не видно, але прихильники впевнені, що він схожий на маму Регіну. Зазначимо, що ні Тодоренко, ні Топалов поки не показують обличчя Майкла повністю.

У підписі до фотографії зоряний тато написав: "Моє маленьке диво. Мій Сімба. Деколи хочеться його зжерти! Швидше б вже ганяти у футбол з ним і грати у войнушку! #vladtopalov #monstersdad #владтопалов". Шанувальники в захваті такого милого фото і засипають його компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.иа" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.