Дочці акторки студії "Квартал 95" Олени Кравець Маші вже 16 років. Днями дівчина буквально полонила шанувальників свіжими знімками, багато відзначили її схожість із зірковою мамою. Маша опублікувала нове фото на своїй сторінці в Instagram, і шанувальники затамували подих.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На новому знімку Марія позує в чорно-білому картатому платті міді-довжини, яке оголило довгі ніжки і тендітні плечі. Її волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу. Маша відображена в красивому місці, мабуть, у Києві. У підписі до фото дівчина жартома написала: "Перша фотка в сукні". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Марії Кравець.

Підписники дівчини не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її коментувати. Марію засипають компліментами і лайками, називаючи її красунею і копією зіркової мами-красуні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець із "Квартал 95" вперше показала своїх близнюків.

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" розбурхала свіжими фото.