Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася досить відвертим кадром зі зйомок відомого шоу X-Фактор, позуючи у свого суддівського крісла. Так, артистка приміряла облягаючу рожеву шовкову сукню і зелений капелюшок, засвітивши груди в глибокому декольте.

"Добрий вечір, мої дорогі! А як проходить ваш вечір?) #святоХ @xfactorstb ", - поцікавилася Полякова. Фолловери не пройшли повз: "😃😊це Оля чи доця? Без окулярів добре небачу😘😍", "Ох, яка 🌷", "ви найкраща", "Богиня❤️", "Шикарна!", "Капелюшок вогонь!!!!", "Богиня😍😍😍😍", "моя барбі😍❤🔥", "Скажіть чесно, Ви п'єте кров немовлят? Ви старіти збираєтеся??? Виглядаєте🔥🔥🔥", "Яка ви красуня 🔥🔥🔥", "Красуня нічого не скажеш 🙌🙌😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.