Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив забавне відео, розповівши, що весь його багаж був загублений в аеропорту при перельоті в Сорренто, Італія. Так, артист попросив допомоги в пошуках нового костюма, адже до їх розкішного весілля залишилося всього пару днів. Варто відзначити, що Регіна лише посміялася з проблем коханого, ніжно назвавши його "Лузером".

"Люди, ДОПОМОЖІТЬ.
ЗАГУБЛЕНИЙ БАГАЖ не з моєї вини, єсєссно.
ЗАГУБЛЕНІ ВСІ РЕЧІ
ПІСЛЯЗАВТРА ВЕСІЛЛЯ
Є хто-то в Сорренто, у кого я можу взяти білий/кремовий смокінг 52 розміру?
Туфлі 42,5.
Допоможіть, будь ласка!", - поділився емоціями Топалов. Фолловери не пройшли повз: "Нехай це буде найбільша проблема у вашому житті. Все буде добре.", "Оберніться простирадлами😆😆😆 ви ж в Італії😉", "Я вас обожнюю! Ви обидва сміхота! Щастя вам на довгі роки! ❤️", "Блін як так? Хоча такі моменти і запам'ятаються на все життя! Краще купити нове 🙌".

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.