Популярна співачка Наташа Корольова постійно тішить своїх підписників новими фото і відео в соцмережі. Так, і цього разу зірка не втрималась і поділилась з фанами кумедним відео, де вона співає в незвичайному образі. Артистка приміряла роль вусатого старця.

Новий відеоролик з'явився на сторінці в Instagram

Реакція фанатів була далеко не однозначною. Одні відверто висміяли Королеву за витівку, а інші ж навпаки - стали на бік зірки. Деякі шанувальники відзначили схожість Наталії зі співаком Ігорем Ніколевім і Микитою Михалковим.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У Миколаєва такі ж вуса!",

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Викапаний Михалков",

"На Ніколаєва схожа!",

"Приз в студію! З нами Якубович!", - писали шанувальники зірки.

Нагадаємо, скромниця Тіна Кароль вивалила в мережу соковиті принади.

Як повідомляв Знай. ua, Кароль перетворилася в рятівницю Малібу прямо на пляжі.

Також Знай.ua писав про те, що російська співачка Наташа Корольова не втомлюється дивувати публіку. Пишна виконавиця на цей раз показала плаття, яке викликало неоднозначну реакцію публіки. Відповідне фото з'явилося в Stories Instagram.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=GtieDacm4zE[/embed