Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео, на якому її старша дочка Євангеліна танцює разом з дочкою продюсера і кращої подруги Нателли Крапівіної, Софією. Так, 9 липня дівчина відзначила свій день народження, а сама артистка привітала її з святом, написавши безліч теплих слів.

"З Днем Народження, люба Дівчинка! Кружляй! Іди вперед і Будь щаслива🤲
Ми завжди поруч ❤️", - зворушливо підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "всю увагу виключно на Евочку))", "Круто🔥", "Мамина гордість , вчіть Єву іспанських танців , її руки для фламенко 👏👍💃", "Це можна дивитися вічно 🤤", "Дівчинка вогонь, скажена енергетика❤️❤️", "Ох ці дівчата) і який на їх тлі нереальний захід сонця 😍😍😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.