У четвер, 11 липня, культова українська група Океан Ельзи представила шанувальникам нову пісню під назвою "Човен". Аудіозапис був опублікований на офіційному YouTube-каналі колективу.

Композицію написав фронтмен групи Святослав Вакарчук на початку травня цього року.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Народилася вона в дуже короткий час, буквально за півгодини. Я сів за рояль і почала з'являтися не тільки музика, але й одразу слова, що буває досить рідко. Вперше я її заспівав під гітару друзям на свій день народження, і натхненні тим, що їм сподобалося, ми з групою знайшли час у цей непростий період і записали її", - поділився емоціями музикант.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що прихильники були в захваті від нової пісні Океану Ельзи. Деякі вже назвали її шедевром і навіть охрестили неофіційним гімном України.

Нагадаємо, що український інді-рокер Alex Peakman випустив дебютний трек.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий боєць АТО Сергій Титаренко і українська співачка із США Аничка представили кліп на нову спільну пісню.

Також портал Знай.uа писав, що Діма Білан похизувався довгоочікуваною прем'єрою кліпу на пісню "Про білі троянди", режисером якого став Олександр Гудков.