Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже незвичним для себе образом, позуючи в США. Так, артистка приміряла довгу облягаючу спідницю з леопардовим принтом і білий коротенький лонгслів, а нове вбрання доповнила масивними сережками.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "Тін, ми всі чекаємо фотку, з твоїм молодим чоловіком 😏♥️", "Тіна , чекаємо фотку з хахалем 😏", "Тіна, навіщо така красива ¿ збожеволіти можна", "Сексі ДІВА😍🔥", "Уля ля,яка ТИГРИЦЯ😻😻🔥💓", "Оця серія фотографій просто нереальная 😍♥️💥", "Тінка дуже красива, будь такою завжди", "вбиваєш своїми фото 💔😻", "Нереальна💖😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.