Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео, ставши обличчям популярного бренду засобів по догляду за волоссям. Так, артистка зізналася, що тепер відчуває відповідальність перед прихильниками, адже ще з дитинства мріяла стати "тітонькою з телевізора".

"дякую всім 🙏🏻 Ми зробили це)
Зйомки реклами засобів по догляду за волоссям - це окрема графа в моєму житті. Я з дитинства дивилася в телевізорі 📺 на красивих тітоньок з неймовірним сатиновим-шовковисти волоссям, а потім стояла перед дзеркалом, уявляючи себе однією з цих тітоньок 😁.
Тепер я сама стала такою тітонькою , на яку дивляться 👀 тисячі дівчат і , можливо, навіть рівняються. 😌
А я в цей момент не відчуваю гордість , ні задоволення, а #ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ! Мені дуже приємно і важливо бути прикладом для своїх шанувальників! Я дуже сподіваюся, що іноді мені вдається мотивувати вас хоч і маленькими, але перемогами! 🙏🏻 Сьогодні попрацювала з дуже кльовим американським режисером з нью-йорка і французьким оператором. Оце найкрутіший експіріанс! Ще раз переконалася , як важливо знати англійську мову, щоб бути обличчям світових брендів, щоб зніматися у кращих. Загалом, надихнулася я!", - поділилася емоціями Тодоренко.

Фолловери не пройшли повз: "Бо ти цього варта )⚡️", "Ти така кльова😘щастя тобі і твоїй родині.🔥", "
Яка неймовірна грайлива міміка!!!!!", "Дуже красива і кльова", "Шампунь , звичайно, дешевий і ні про що )) Але Регіна красуня ❤️".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.